Turneringer

Klubbturneringer

Vi spiller ofte rundebordturneringer fra kl. 18.30, alle mot alle så langt vi rekker. Man kan dra før turneringa er ferdig, om man må det.

Den andre typen starter også kl. 18.30 med 15 minutter tenketid og notering av sjakktrekkene, så godt som man klarer. Og trening gjer meister! For deltakelse i slike turneringer, må man melde seg på via Spond og bekrefte via Spond at man kommer fra uke til uke. Dette er nødvendig for å bestemme hvem som skal spille mot hvem.

Sjakkturneringer for barn arrangeres over hele landet, og man kan også spille sjakk på internett, f.eks hos på Lichess, chesskid.com eller chess.com, eller «mot» Magnus Carlsen i Play Magnus-appen.

For å delta i brettturneringer, må barnet være medlem av klubb, krets og forbund. Dette blir man når man melder seg inn i Greveløkka BSK, se fanen Innmelding. Det er gratis å spille turneringer på Lichess. Chesskid.com eller chess.com er ikke gratis.

Dersom barnet vil spille turneringer som Landsturneringa i juli eller Åpent NM i lyn- og hurtigsjakk i januar, må barnet være medlem av Norges Sjakkforbund (NSF).

Det koster 150-200 kroner å delta i en barneturnering, og prisen dekker en avgift til Ungdommens Sjakkforbund, leie av lokaler, honorarer til dommere og pokaler til alle.

Innlandscupen 2020

Innlandscupen hva er det? Innlandscupen er en serie med sjakkturneringer for barn i Hedmark og Oppland. Resultatene i de seks beste turneringene teller med i sammendraget.

Disse turneringene er også en del av den nasjonale serien Barnas Grand Prix = BGP og Ungdommens Grand Prix = UGP. Her finner du oversikt.

Barnas Grand Prix 2020

Barnas Grand Prix er en nasjonal serie med turneringer for barn. Som medlem i Greveløkka BSK kan barn delta i så mange turneringer de ønsker og foreldrene sier ja til!

Disse arrangeres lørdager/søndager over hele landet. En typisk BGP-turnering begynner vanligvis kl. 11, med oppmøte seinest kl. 10:30, og varer til ca. kl 15:30.

Greveløkka BSK har arangert en slik turnering hvert år i januar siden 2014. Her er BGP-poeng fra Greveløkka BGP 2019. Trykk her!

Krets- og regionsamlinger 2020

Dragulf sjakklubb, ved NTG i Bærum, arrangerer sjakkleire i skolenes ferier. Garantert lærerikt og mange fine opplevelser. Her blir det fart og spenning på og utenfor sjakkbrettene. Info og påmelding her.

Kretsen arrangerer faste kretssamlinger i mars og oktober. Kretssamling i Gjøvik lørdag 29. august, se kalender for mer info.

Barneturneringer rundt om i Norge

Oversikt over kommende turneringer for barn og ungdom i hele landet finner du på USFs terminliste.

Det er veldig gøy og lærerikt å reise litt ut av distriktet for å prøve seg mot spillere man vanligvis ikke møter! Man kan også risikere å få nye venner!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s