Sommersjakk

I samarbeid med Hamar kommune arrangerer vi Sommersjakk i Sommerskolen mandag – fredag fra kl. 10 til 15 i ukene 26 og 32 på Ajer ungdomsskole. Vi har med proffe trenere, tilbudet er helt gratis og vi spiller sjakkturnering hver fredag.

Våre trenere

Erlend Kyrkjebø/ Sheila Barth Stanford/ Leander Eriksen/ Kristian Stuvik Holm

Her kan du lese mer om Sheilahttps://no.wikipedia.org/wiki/Sheila_Barth_Stanford

Kristian ble norgesmester den 10. juli. Han tok også sitt 2. stormesternapp og trenger da «bare» ett til for å bli Grand Master = GM, som det heter på engelsk. Les om bragden hos Norges Sjakkforbund her. Du kan også lese om det hos Tromsø Sjakklubb her, og hos Bergensjakk her! Totalt har nok Kristian trent og spilt sjakk mellom 15000 og 16000 timer fra han ble norgesmester i miniputtklassen i NM i Tønsberg 2008 10 år gammel.

Vi får altså årets norgesmester som en av trenerne i Sommersjakken uke 32. Dette er rett og slett fantastisk!

Vi skal selvsagt gjøre ekstra stas på Kristian den uka. Fredag 13. august ca. kl. 15 vil han få noen hyggelige ord fra Hamars varaordfører Knut Fangberget. Alt dette blir i Sommersjakkens lokaler på Ajer ungdomsskole.

Her er Kristian med Hans Majestet Kongens Pokal, diplom og rosebukett. Takk til Anniken Vestby for foto.

I uke 26 har Erlend og Leander breddegruppa og Sheila gruppa for de som spiller aktivt.

I uke 32 har Erlend og Leander breddegruppa og Kristian gruppa for de som spiller aktivt.

Fredagene spilles det sjakkturneringer. Mer info her for uke 26 og her for uke 32. Alle deltakere i sommersjakken spiller i turneringen. I tillegg kommer det deltakere fra sjakklubber rundt om i Norge.

Turneringsleder Greveløkka Sommer BGP I & II er Kristoffer Gressli – her sammen med Sheila på Greveløkka skole under en aktivitetsdag. Andre dommere er Øyvind Henriksen, Leander Eriksen og Trond Nerland.

Alle deltakere i sommersjakken, som ikke er medlemmer av sjakklubb tidligere, får medlemskap i Greveløkka Sjakklubb ut året helt gratis! Her kan man melde seg inn i sjakklubben. Velkommen til Sommersjakk!

Leder for Sommersjakken og arrangementsansvarlig er Trond Nerland.