Krets og forbund

Av medlemskontingenten går 50 kroner til Innlandet Sjakkrets Ungdom og 80 kroner til Ungdommens sjakkforbund. Klubben sitter da igjen med 370 kroner per medlem til trenerhonorarer, leie av lokaler under turneringer og investeringer gjennom året (brett, brikker, klokker, instruksjonsmateriell, premier, avslutninger og slikt).

Når medlemskontigenten er betalt, blir barnet medlem av Greveløkka BSK, Innlandet Sjakkrets Ungdom og Ungdommens Sjakkforbund.

Innlandet SKU er en sammensluting av lokallagene i Hedmark og Oppland. Det er lokallag i Elverum, Dokka, Hamar, Jevnaker, Gjøvik, Kongsvinger, Lillehammer, Nord-Odal, Søndre Land, Åsmarka.

Leder av Innlandet SKU er Espen Frøyshov, Hamar SSU. Styret i Innlandet SKU bestemmer bl.a. hvor KM for barn og ungdom og KM for skolelag skal arrangeres hvert år.

Kretsen har også en egen cup for barn og ungdom som heter Innlandscupen. I denne teller 7 BGP-turneringer hver år. Premier for deltakelse og plasseringer i Innlandscupen foregående år deles ut i januar under Greveløkka BGP/UGP.

Merk at også kretsen støtter deltakelse i nasjonale mesterskap og Trygve Waage Cup. Støttebeløpet varierer, men er på minimum kr 500 per medlem. I tillegg støttes startkontingenten både i NM for barn og ungdom (kr 450) og startkontingenten for lag i lagturneringer og NM for skolelag. Medlemsskap gir altså en rekke fordeler for aktive familier med barn som satser på sjakk.

Ungdommens Sjakkforbud er den landsdekkende barne- og ungdomsorganisasjonen for de organiserte barne- og ungdomsaktivitetene i Norge. USF bestemmer også hvilke lokallag/kretser som skal arrangere NM for barn og ungdom, NM for skolelag, NM for ungdomslag, NM for jenter. Årsmøtet til USF er under Landsturneringa i juli. USF bestemmer også hvem som skal representere Norge i ulike internasjonale mesterskap. USF støtter deltakelse i internasjonale mesterskap.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s