Innmelding

Personvern: Personopplysninger som adresser, alder, telefonnumre og e-postadresser deles bare med Ungdommens Sjakkforbund. Sjakklubben publiserer ikke bilder av medlemmer som har reservert seg mot bilder i sosiale media. Minn gjerne fotografene om det når bilder blir tatt, for vi tar alltid bilder under klubbens arrangementer!

1. Registrering: Fyll ut skjemaet her

2. Medlemsskap for ett barn koster kr 500. Det gis søskenrabatt og medlemskap for barn nr. 2 fra samme familie koster kr 300, for barn nr. 3 kr 200.

Dersom man melder seg inn mot slutten av året, betaler man – etter avtale – halv kontingent for inneværende år og halv kontingent i påfølgende år (i to separate innbetalinger/innmeldinger).

3. Nybegynnerkurs: koster 750 kr og da får man kurs, kursmateriell og medlemskap. Og da lærer forhåpentligvis den som følger barnet litt også!

4. Styremedlemmer: Styremedlemmer må være medlemmer og betaler kr 250.

5. Støttemedlem: Er du over 26 år, men ikke styremedlem, kan du være støttemedlem. Medlemskontingenten for støttemedlemmer er kr 250.

Betal til konto 1822 61 15494, eller vipps til 132363.

Når punktene 1 og 2, eller 3/4/5, er gjort, er barnet/ungdommen, og/eller du medlem i Greveløkka Sjakklubb i hele 2021.

Skjemaet MÅ fylles ut hvert år slik at barnet/ungdommen står i klubbens offisielle medlemsliste, at vi ser om bilder av barnet kan publiseres på klubbens mediasider eller ei, og i tilfellet medlemmen har fått ny adresse. Det er derfor IKKE nok å «bare» betale.

Med medlemskap i orden får man en rekke fordeler. Som medlem kan man:

 1. delta i klubbens treninger online fredager og fysisk med brettsjakk og trening onsdager på Greveløkka
 2. spille individuelle turneringer og lagturneringer i helger sammen med venninner/kamerater
 3. være med på kurs og samlinger med eksterne trenere noen helger i året
 4. kjøpe klubbens stilige klubbtøy til en rimelig pris. Man betaler bare 2/3 av total pris.
 5. få medlemsbladet Førsteraden i posten fra Ungdommens Sjakkforbund. Førsteraden er et flott og pedagogisk sjakkblad for barn. Gamle numre, som er like lærerike som nye, kan lastes ned gratis her.
 6. få reisestøtte på mellom 500 til 2500 kr til deltakelse i lagturneringene Trygve Waage Cup i Oslo (januar), NM for jenter (februar/mars), NM for skolelag (april), Norway Chess lagturnering (juni), sjakkleir ved NTG og TTG (juni/august) og NM for barn og ungdom (november). Størrelsen på støttebeløpet avgjøres av styret, og det gis støtte til medlemmer som satser/ønsker å konkurrere. Maksimal støtte per familie er kr 4000 per mesterskap (dette gjelder fra 01.01.2022).
 7. få støtte til deltakelse i andre turneringer og eventer nasjonalt og internasjonalt dersom medlemmer blir tatt ut av Ungdommens Sjakkforbund for å representere Norge.
 8. Foresatte/foreldre/medlemmer får tilgang til klubbens informasjon/tilbud via appen Spond.

Medlemskap synliggjør aktivitetsnivå i lokallaget overfor krets, forbund, sponsorer og kommuner.

Hva går medlemskontigenten til? Av medlemskontingenten går 50 kroner til Innlandet Sjakkrets Ungdom og 80 kroner til Ungdommens sjakkforbund.

Av en kontingent sitter klubben igjen med ca. 370 kroner per medlem til trenerhonorarer, leie av lokaler under turneringer og investeringer gjennom året av nye brett, nye brikker, nye klokker, nytt instruksjonsmateriell, premier og avslutninger.

2 svar til Innmelding

 1. Åsmund Martinsen sier:

  Kjempebra opplegg 🙂 Våre to barn gleder seg !

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s