Innmelding

Innmelding og medlemsskap i Greveløkka BSK

1. Registrer barnet i skjemaet her

2. Nybegynnerkurs med medlemsskap koster 750 kr. Betal til konto 1822 61 15494, eller vipps til 132363. Hvis du velger å vippse, skriv navnet på barnet og «Medlemskap 2020» i meldinga.

3. Vanlig medlemsskap koster kr 500.

Med medlemskap i orden får barnet en rekke fordeler, for da kan barnet:

 1. delta i klubbens gode miljø
 2. delta på klubbens treninger onsdager
 3. får brukernavn og passord til å trene online når som helst på Learning Chess
 4. spille individuelle turneringer og lagturneringer i helger sammen med venninner/kamerater
 5. delta på kurs og samlinger med eksterne trenere noen helger i året
 6. få medlemsbladet Førsteraden i posten fra Ungdommens Sjakkforbund. Førsteraden er et flott og pedagogisk sjakkblad for barn. Gamle numre, som er like lærerike som nye, kan lastes ned gratis her.
 7. få reisestøtte på mellom 500 til 1000 kr til deltakelse i lagturneringene Trygve Waage Cup i Oslo (januar), NM for jenter (februar), NM for skolelag (april), Norway Chess lagturnering (juni), sjakkleir ved NTG (juni/august) og NM for barn og ungdom (november). Størrelsen på støttebeløpet avgjøres av styret. Styret kan også støtte medlemmenes deltakelse i andre turneringer og eventer nasjonalt og internasjonalt dersom medlemmer blir tatt ut av Ungdommens Sjakkforbund for å representere Norge.

Betalinga gjelder ordinært medlemskap for hele året, inkludert trening, og nybegynnerkurs med medlemskap.

Medlemsskap synliggjør aktivitetsnivå i lokallaget overfor krets, forbund, sponsorer og kommuner.

Styremedlemmer må være medlemmer og betaler kr 250. Er du over 26 år, men ikke styremedlem, kan du være støttemedlem. Støttemedlemskap koster 250 kroner.

Når 1 og 2 er gjort, er barnet ditt, og/eller du, medlem i Greveløkka BSK i hele 2020. Skjemaet SKAL fylles ut hvert år slik at vi ser at barnet er medlem, om bilder av barnet kan publiseres på klubbens mediasider, og om barnet har fått ny adresse. Det er IKKE nok å bare betale.

Av medlemskontingenten går 50 kroner til Innlandet Sjakkrets Ungdom og 80 kroner til Ungdommens sjakkforbund. Klubben sitter da igjen med 370 kroner per medlem til trenerhonorarer, leie av lokaler under turneringer og investeringer gjennom året (brett, brikker, klokker, instruksjonsmateriell, premier, avslutninger og slikt).

Medlemskontigenten for 2020 skal betales i januar/februar. Klubben er åpen for nye medlemmer gjennom hele året, og medlemmer meldes inn i klubben når de har bestemt seg for å bli med.

NB: Når skjemaet er fylt ut og medlemskontigenten er betalt, er barnet medlem av Greveløkka BSK, Innlandet Sjakkrets Ungdom og Ungdommens Sjakkforbund.

Innlandet SKU er en sammensluting av lokallagene i Hedmark og Oppland. Det er lokallag i Elverum, Dokka, Hamar, Jevnaker, Gjøvik, Kongsvinger, Lillehammer, Nord-Odal, Søndre Land, Åsmarka.

Leder er Espen Frøyshov, Hamar SSU. Styret i Innlandet SKU bestemmer hvor KM for barn og ungdom og KM for skolelag skal arrangeres hvert år.

Kretsen har også en egen cup for barn og ungdom som heter Innlandscupen. I denne teller 7 BGP-turneringer hver år. Premier for deltakelse og plasseringer i Innlandscupen foregående år deles ut i januar under Greveløkka BGP/UGP.

Merk at også kretsen støtter deltakelse i nasjonale mesterskap, samt Trygve Waage Cup og Norway Chess skoleturnering. Støttebeløpet varierer, men er på minimum kr 500 per medlem. I tillegg støttes startkontingenten både i NM for barn og ungdom (kr 450) og startkontingenten for lag i lagturneringer og NM for skolelag. Medlemsskap gir altså en rekke fordeler for aktive familier som satser på sjakk.

Ungdommens Sjakkforbud er den landsdekkende barne- og ungdomsorganisasjonen for de organiserte barne- og ungdomsaktivitetene i Norge. USF bestemmer også hvilke lokallag/kretser som skal arrangere NM for barn og ungdom, NM for skolelag, NM for ungdomslag, NM for jenter. Årsmøtet til USF er under Landsturneringa i juli. USF bestemmer også hvem som skal representere Norge i ulike internasjonale mesterskap. USF støtter deltakelse i internasjonale mesterskap.

Siste nytt fra Greveløkka barnesjakklubb, finner du på Facebook.

Personvern: Vi publiserer ikke bilder av medlemmer som har reservert seg mot bilder i sosiale media. Minn oss gjerne på det når bilder blir tatt, for vi tar alltid bilder under klubbens arrangementer!

2 svar til Innmelding

 1. Åsmund Martinsen sier:

  Kjempebra opplegg 🙂 Våre to barn gleder seg !

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s